Bed and Breakfast De Groene Weg in Brakel

Gastenkamers in de mooiste hoek van de
Vlaamse Ardennen

gastenkamers de groene weg bed and breakfastEen gezellige, beschutte binnenkoer, daarrond de gastenkamers - een kleine vierkanthoeve, omringd door boomgaard en weiden, grenzend aan het beschermd landschap van de Verrebeekmolen en even verderop de bossen van Everbeek, Livieren en Opbrakel.

Rustig, stil en groen gelegen, op een steenworp van het centrum van Brakel.

Fiets- en wandelroutes starten vanaf onze oprit. We zijn zelf veelwandelaars en nog-meer-fietsers, en neem het van ons aan: je wordt hier op dat vlak echt verwend!

Verwend word je uiteraard ook in onze driesterren B&B: vier ruime kamers, elk met eigen badkamer (douche + lavabo) en toilet, met een stijl die vooral bepaald wordt door de natuurlijke materialen - van vloer tot dak, tot de verf toe.  De kamers hebben aparte zitruimte waar mogelijk, en gemeenschappelijk is er de karaktervolle ontbijtruimte en de zuidgerichte binnenkoer.

Een schitterende streek en een verblijf waar 'luxe'  synoniem is voor eenvoud, rust en natuur: welkom in De Groene Weg!gastenkamers de groene weg in Brakel

Of probeer onze nieuwe camping Pods!

Een 'Pod' - zo genoemd vanwege de peulvorm, een ontwerp uit het Engelse Lake District - laat je kamperen bij de boomgaard in alle comfort: de pods zijn verwarmd en verlicht en je hebt een opgemaakt bed (+ extra bed beschikbaar). In de centrale sanitaire ruimte, een apart gebouw op ca. 25 m afstand, heeft elke pod zijn eigen privé badkamer (toilet, douche + lavabo). Verder is er een gemeenschappelijk keukentje en een overdekte picnic-ruimte.
Benieuwd? Bekijk meer foto's hier!

Pods in De Groene Weg in Brakel 

 

steekkaart

de natuurlijke kwaliteiten van ecologische bouwmaterialen, warmte van de zon en houtpellets, ingebakken fietsvriendelijkheid, degelijke bedden en een goed ontbijt - natuurlijke gastvrijheid!

De Groene Weg, gastenkamers met drie sterren

Pods in De Groene Weg

Ecologisch label De Groene Sleutel

De Groene Weg erkend als Fietsvriendelijk Logies door Toerisme Vlaanderen

B&B 'De Groene Weg' | Groeneweg 3, B-9660 Brakel | tel +32 (0)55 42 84 46 | GSM +32 (0)473 86 35 12 | logies@degroeneweg.be