Bed and Breakfast De Groene Weg in Brakel

Annette en Pieter,
Maarten, Griet en Johan

de groene wegAnnette en Pieter woonden achtereenvolgens in Wuustwezel, Kapellen, Ambon (Molukken, Indonesië), Aceh (Sumatra, Indonesië) en Oostende vooraleer ze  in 1995  een vaste stek vonden in Brakel. Sudahlah!

Onderweg - in Ambon, Oostende en Jakarta - werden de kinderen geboren die naderhand opgroeiden in Brakel, maar zich intussen in Gent gingen verdiepen in de hedendaagse geschiedenis, Europese besluitvorming, landschaps-en tuinarchitectuur, en logistiek.

We wandelen zelf veel en zijn ook aangesloten bij de Grote Routepaden. Fietsen is dan weer... hmmm ... een passie? Nee, dat is nog veel te flauw uitgedrukt! Van de bonkige kasseien in dé Ronde over de Ardense cyclo's tot de ijle lucht boven op de Bonette: als 't maar op twee fietswielen is! Ook gewoon fietsen naar 't werk of een ritje naar de bakker horen daarbij. Het is dan ook maar normaal dat we vanaf het begin lid zijn van de Fietsersbond. 

logeren in de groene weg

 

 

 

Favoriete links:

 

over ons

Logeren in een B&B is altijd een beetje logeren bij mensen thuis.
Wees gerust: 'de groene weg' biedt voldoende privacy, met een eigen ingang voor de kamers gelegen rond de centrale binnenkoer.
 Maar misschien ben je toch een beetje nieuwsgierig naar de mensen bij wie je terechtkomt?

Takengon, Sumatra, Indonesia

 

Annette en Pieter, De Groene Weg

B&B 'De Groene Weg' | Groeneweg 3, B-9660 Brakel | tel +32 (0)55 42 84 46 | GSM +32 (0)473 86 35 12 | logies@degroeneweg.be